Profesori:
• EUGENIA GHEORGHE
• SUSLOV MARINELA
• STANCIU EUGENIA
• IANEV SORINA
Domeniul de pregătire profesională: COMERȚ, Calificarea: COMERCIANT-VANZATOR
Clasa A XI-A Profesională
VĂNZAREA MĂRFURILOR
Calificarea: TEHNICIAN îN ACTIVITĂȚI ECONOMICE
Clasa A XI-A
Modulul VI – STAGIU DE PREGĂTIRE PRACTICĂ PRIVIND UTILIZAREA SOFTURILOR CONTABILE
Profesori:
• ȘERBAN MONICA
• ORBOIU SORIN
Domeniul: Electronică/Automatizări
Calificare: Tehnician operator tehnică de calcul
Descriere: La finalul studiilor liceale, absolvenții vor fi capabili să îndeplinească sarcini cu caracter tehnic de montaj, punere în funcțiune, întreținere și depanare a sistemelor de calcul.
De asemenea vor fi capabili să realizeze, să monteze, să simuleze cu ajutorul unor softuri de specialtitate și să pună în funcțiune echipamentele electronice precum și să supravegheze și să repare aceste echipamente.
Profesori:
• PÎRJOLEA MIHAELA
• STOICA NICOLETA
• CATALAN MARIA
• PETRE MARIANA
Clasa: a IXa H
Locația: Atelier școală
Domeniul: Mecanică. Calificarea profesională: Sculer-matrițer
Coordonator practică: prof. Catalan Maria
Anul școlar: 2021-2022
Clasa: a XIa I
Locație partener de practică: ELJ Automotive SA Titu
Domeniul: Mecanică. Calificarea profesională: Strungar
Coordonator practică: prof. Năstase Vasile
Anul școlar: 2022-2023
Piese executate de elevii liceului nostru domeniul de pregătire de baza MECANICĂ
Clasa A XI-A
Modul V - ANALIZĂ CHIMICĂ CALITATIVĂ ȘI CANTITATIVĂ
Calificare: TEHNICIAN ECOLOG ȘI PROTECȚIA CALITĂȚII MEDIULUI
Profesor: RADU DOINA ANTONETA
PROFESORI:
• SUDITU LOREDANA
• GHIȚĂ ANGELICA
• MARICA DENISA
• DUMITRECU FLORINA
• RADU LARISA
Profesor. DUMITRESCU FLORINA
Calificarea. Ospatari
Clasa a XI a profesionala
Modulul 2 Organizarea meselor speciale
Clasa a X a
Modulul 3 - Sortimentul de preparate si bauturi
Calificarea - Tehnician in gastronomie
Profesor: GHIȚĂ ANGELICA
Domeniul: Turism si Alimentatie
Profesor: MARICA DENISA
Domeniul: Turism si Alimentatie
Profesor: SUDITU LOREDANA
Clasa a IX-a
"Arta aranjarii meselor”
„Sortimente de preparate și băuturi”
Profesor: RADU LARISA
DOMENIUL: TURISM ȘI ALIMENTAȚIE
M5 – ARTA ARANJĂRII MESELOR
DOMENIUL: TURIM ȘI ALIMENTAȚIE
CALIFICAREA: BUCATAR
M5 – TRADIȚII ȘI PREPARATE DIN ZONA MUNTENIEI